Velsmagende tunmousse
|
|
(4 PERSONER): INGREDIENSER: 1 dåse tun i vand (drænet vægt 150g) TILBEREDNING: Dåsen med tun åbnes, og vandet hældes fra. Kom tunen i en plasticskål og hæld den græske yoghurt i. Drys de 50 g rejer i (prøv evt. at fjerne noget af væden), tilsæt honningsennep, krydderier (f.eks. papri-ka, karry, mild chili, citronpeber etc.). Indholdet blendes med en stavblender i ca. 1 min., derpå drysses lidt middelhavssalt i, rør til sidst rundt i massen med en ske for at afgøre, om smagen er i orden (hvis ikke tilføjes yderligere middelhavssalt). Sæt låg på skålen, som anbringes i køleskabet, så indholdet kan stå og trække ca. 1 døgns tid (lav altså moussen dagen før servering!). Moussen tages ud af køleskabet, rør atter rundt i den med en ske, så det hele bliver godt blandet. Fordel
indholdet i 4 portionsskåle, pynt med rejer (lad dem tø op ca. 15 min. før brug), peberfrugt og asparges (skyl dem før brug). Drys til sidst krydderurter (f.eks. timian, oregano, basilikum) over tunmoussen i de 4
skåle. KOMMENTARER:
|
|