Vores nuværende livsstil

Tilbage

Om morgenen drikker vi kaffe og spiser hver en halv bolle med 30% mellemlagret skæreost. Vi spiser begge fiskekonserves eller røget fisk på den anden halve bolle (vi bruger BECEL 35 på brødet).

Til frokost får vi udelukkende fiskeprodukter (dybfrost, røget fisk eller fiskekonserves) og evt. skaldyr – i alt ca. 200 g hver – og hver ca. 350-400 g rå og mest grove grønsager (f.eks. gulerod, rødkål, blomkål, rosenkål, broccoli, spidskål, grønkål, men også f.eks. tomat og gul peberfrugt) – uden dressing, men med krydderurter. Hertil spiser vi begge en skive groft rugbrød med BECEL 35. Vi drikker begge en halv liter skummetmælk til maden.

Om aftenen anvender vi udelukkende rapsolie til stegning på pande og i ovn og bruger til kødretterne stadig fløde 9% og maizenajævning til saucen. Til fiskeretterne har Mogens imidlertid udviklet nogle nye specielle

FISKESAUCER.

Et typisk aftensmåltid består af 150 g kød, 200 g rå (mest grove) grønsager og 2 små kartofler pr. person. Vi får normalt fisk (flået eller fileteret) til aften 4 gange om ugen, søndag og onsdag spiser vi som oftest fjerkræ (kalkun eller kylling) og fredag vælger vi som regel oksekød (tykstegsfilet, Rib-Eye, Entrecôte, oksefilet etc.), evt. lamme- eller kalvekød. Totalt indtager vi hver min. 2 kg fiskeprodukter og min. 4 kg grønsager om ugen. Det skal understreges, at vi aldrig spiser kogt eller dampet fisk. Vi drikker hver et glas vin til maden om aftenen.

Til aftenkaffen (koffeinfri pulverkaffe) får vi lidt is med ca. 10% fedtindhold eller et par stykker chokolade. Senere nyder vi normalt spændende øl fra danske eller udenlandske bryghuse. Hele dagen igennem drikker vi en del kildevand. Vi synes, at det er en stor fornøjelse at spise fisk og skaldyr, da der findes så mange forskellige typer og arter. Hver gang vi støder på en ny fisk, som vi ikke har smagt før, skal vi simpelthen prøve den!

Som et kuriosum kan vi oplyse, at vi fra 1996 til dags dato har prøvet 195 forskellige slags fisk og skaldyr (de fleste herhjemme og en del i udlandet)!!

Usynlig tæller side 4

Fiskeliste 1
Fiskeliste2
Fiskeliste3

Til toppen

 
Sidst opdateret: 13.11.2019