Betagende barsfilet
|
|
(2 PERSONER): INGREDIENSER:
ca. 300 g barsfilet med skind TILBEREDNING: Læg barsfileterne på en tallerken og pensl dem på begge sider med honningsennep. Krydr på begge sider med f.eks. karry, paprika, citronpeber, fiskekrydderi etc. Hæld lidt rom over fisken og bland det hele godt og grundigt. Kom stanniol/folie over fisken og sæt tallerkenen med indhold ind i køleskabet nogle timer. Tænd ovnen og indstil temperaturen på ca. 160˚ (varmluftovn ca. 150˚). Tag fisken ud af køleskabet og steg den på en pande i lidt rapsolie på begge sider (ca. 1 min. på hver side) og anbring derpå fileterne i et smurt ildfast fad. Sæt fadet ind i ovnen og steg i 15 min. Skindet fjernes fra fileterne (brug f.eks. spidsen af en kartoffelskræller). Kom krydderurter (f.eks. de sam-me der blev benyttet til grønsagerne) og middehavssalt over fisken og grill ca. 1 min. ved 250-300˚, så overfladen bliver lækker og indbydende. Mens barsfileterne bliver tilberedt i ovnen, skæres de 5-6 champignons i skiver og steges på panden i den resterende olie sammen med løg, tomatkoncentrat og Dijon-sennep. Tilsæt krydderier (f.eks. de samme, der blev brugt til fisken), 2 spsk. hvedemel, derefter vand. Lige før saucen er ved at være færdig, tilføjes madeira. Kom til sidst krydderurter i og smag til med middel-havssalt. KOMMENTARER:
|
|