Fantastisk havtaskefilet
|
|
(2 PERSONER): INGREDIENSER:
ca. 300 g havtaskefilet TILBEREDNING: Anbring havtaskefileterne på en tallerken og krydr dem på begge sider med f.eks. citronpeber, mild chili, fiskekrydderi, paprika etc. Hæld æblesaft over fisken og bland det hele godt og grundigt. Dæk fisken over med folie/stanniol og sæt tallerkenen med indhold ind i køleskabet nogle timer. Tænd ovnen og indstil temperaturen på ca. 160˚ (varmluftovn ca. 150˚). Tag havtaskefileterne ud af køleskabet og vend dem i hvedemel, steg fileterne hurtigt på en pande på begge sider i rigeligt med raps-olie, så fisken kan tage ved, og placer derpå fileterne i et smurt ildfast fad. Sæt fadet ind i ovnen og steg i 15 min. Kom krydderurter (f.eks. de samme, der blev be-nyttet til grønsagerne) og middelhavssalt over fileterne og grill til sidst ca. 1 min. ved 250-300˚, så fileterne bliver sprøde og lækre. Mens havtaskefileterne bliver tilberedt i ovnen, hældes overflødig rapsolie fra panden (hvis der anvendes en teflonbelagt pande, kan den evt. tørres med køkken- rulle). De 5-6 champignons skæres i skiver og steges på panden sammen med løg, tomatkoncentrat og honningsennep. Tilsæt krydderier (f.eks. de samme, der blev brugt til fisken), 2 spsk. hvedemel, derefter vand. Lige før saucen er ved at være færdig, tilføres calvados. Kom til sidst krydderurter i og smag til med middelhavssalt. KOMMENTARER:
|
|