Dejlig pangasius-filet
|
|
(2 PERSONER): INGREDIENSER: 300 g pangasius-filet TILBEREDNING: Læg pangasius-fileterne på en tallerken og pensl dem på begge sider med honningsennep, krydr derpå på begge sider med f.eks. paprika, mild chili, citronpeber, fiskekrydderi etc. Dæk fisken over med folie/stanniol og sæt tallerkenen med indhold ind i køleskabet nogle timer, så det kan trække. Tænd ovnen og indstil temperaturen på ca. 160° (varmluftovn ca. 150°). Tag fileterne ud af køleskabet, vend dem i rugmel på begge sider og steg dem hurtigt på en pande på begge sider i rigeligt med rapsolie, så fisken kan tage ved, og anbring den derpå i et smurt ildfast fad. Sæt fadet ind i ovnen og steg i ca. 15 min. Kom krydderurter (f.eks. de samme, som blev anvendt til grønsagerne) og middelhavssalt over fisken og grill til sidst ca. 1 min. ved 250-300°, så fisken bliver sprød. Mens pangasius-fileterne tilberedes i ovnen, hældes overflødig rapsolie fra panden (hvis der bruges en teflonbelagt pande, kan den evt. tørres med køkken- rulle). Guleroden rives fint. Steg løgene sammen med tomatkoncentrat og honningsennep på panden, tilsæt krydderier (f.eks. de samme, som blev brugt til fisken), 2 spsk. rugmel, derefter vand. Ca. 10 min. før saucen er færdig, tilføjes den fintrevne gulerod. Kom til sidst krydderurter i og smag til med middelhavssalt. KOMMENTARER:
|
|